Slide Slide Slide Slide Slide Slide Slide
Example Frame
Evenimente
Conferinte

Fie ca doresti sa organizezi o Conferinta de Presa, o Lansare sau Prezentare de Produs ori Brand, "Casa DeLuxe" iti sustine evenimentul cu toate facilitatile de care ai nevoie: video proiectoare, instalatii audio, traducere simultana, etc.

Meeting-uri , Training-uri sau Team Building-uri

Actualizeaza-ti colegii si partenerii cu informatii si detalii privind viziunea si politica Companiei Tale intr-un cadru ce confera prestanta evenimentului Tau.

Petreceri Corporate

Da clasa Companiei Tale si motiveaza-ti angajatii si colaboratorii prin sarbatorirea oricarui Succes realizat impreuna. Echipa "Casa DeLuxe" prin pachetul "business entertainment" duce Succesul tau pana la capat.

Evenimente Mondene

Prezentarea Creatiilor Tale Vestimentare, Balurilor Caritabile, Petrecerilor Glamour , Receptiilor , Dineurilor tale vor capata stralucire si eleganta in ambientul luxos oferit de Casa DeLuxe.

Nunta Ta

Se spune ca Nunta este cel mai important eveniment din viata Ta. Noi suntem convinsi de acest lucru si de aceea Echipa Casa DeLuxe va acorda insemnatatea si atentia cuvenita acestui eveniment, si promite transformarea Nuntii Voastre intr-un Vis Minunat.

In cazul organizarii unui eveniment in cadrul restaurantului nostru, veti putea beneficia de toate serviciile posibile astfel incat sa puteti economisi timp si bani. Puteti opta pentru oricare din meniurile prezentate de noi sau puteti veni cu propriile dumneavoastra combinatii facute pe baza listei de mincaruri din meniu.

Ce organizam?
Restaurantul Casa DeLuxe organizeaza orice tip de eveniment preferat in limita a maxim 400 de locuri sau 800 de persoane.

Va garantam reusita evenimentului organizat si va asteptam sa petreceti clipe minunate alaturi de noi.

Printre evenimentele organizate de noi amintim:      • Cocktail-uri
     • Seminarii
     • Training-uri
     • Team Building
     • Intalniri de lucru
     • Sedinte regionale
     • Lansari produse
     • Receptii