Slide Slide Slide Slide Slide Slide Slide
Example Frame
Despre Casa DeLuxe
Casa DeLuxe este conceputa ca fiind o locatie ce acopera posibilitatea organizarii oricarui tip de eveniment. Arhitectura deosebita, si finisajele la cele mai inalte standarde de calitate impreuna cu echipa proprie de profesionisti vor transforma evenimentul Tau intr-un Vis.

Suprafata de 1300 mp are o capacitate de 400 locuri la mese respectiv 800 locuri in picioare.

Sala - restaurant conceputa pentru evenimente de anvergura mare si nu numai, a fost gindita in asa fel incit sa acopere toate nevoile si cerintele clientului. Acum nu mai e nevoie sa stai blocat la masa din cauza faptului ca de cite ori te ridici lovesti pe cineva in spate sau in laterale. Acum ai tot spatiul necesar sa respiri in voie,sa te misti in voie,sa dansezi in voie,si sa te simti in largul tau pe tot parcursul evenimentului.

Barul este gindit sa iti ofere zilnic, fara un eveniment special, o cafea gustoasa intr-o ambianta placuta,un cocktail apetisant intr-o companie preferata,sau o tarie intr-un moment relaxant al zilei.

Ce va oferim
Casa DeLuxe este mereu pregatita sa satisfaca cele mai rafinate gusturi, oferind o mare diversitate de preparate culinare si bauturi, de la cele traditionale romanesti, la cele internationale.

O atmosfera placuta si rafinata, meniuri variate precum si un serviciu ireprosabil sunt cartea de vizita cu care Casa DeLuxe intampina si satisface cele mai exigente pretentii.